Willkommen

Het Riad Karmela PRINCESSE is gelegen in de oude Medina van Marrakesh, op 8 minuten stappen van het plein Jemmâ El Fnaa en op vijf minuten van het Marrakeshmuseum en van de Ben Joesoef Madrassa, die zich recht tegenover het Riad Karmela bevindt. In dit mooi nieuw luxeriad in Marrakesh met een moderne Marokkaanse inrichting wordt u onthaald door Joël in een elegante, warme omgeving.
Het Riad Karmela PRINCESSE is een charmant, intiem luxeriad dat u tegeli jkertijd rust en ontspanning biedt.

In de patio geniet u van een verwarmd zwembad. Zelfs in de winter kunt u dus ontspannen na een lang bezoek te voet aan de Souks van de Medina, die zich op 100 meter van het riad bevinden, of na een door ons georganiseerde uitstap naar de Ourikavallei of naar de Atlantische kust in Essaouira

In dit Riad boutiquehotel in Marrakesh krijgt u tevens de kans om van een anders benaderde Marokkaanse keuken te proeven. Het Riad Karmela Princesse telt 10 kamers, waaronder 2 gezinssuites.
Het Riad Karmela recht tegenover is een riad met spa waar u uiteraard gebruik van mag maken.
Er zijn een traditionele hamam uit tadelakt, een sauna en twee massageruimtes. Ons degelijk opgeleide team met specialisten staat voor u klaar om u deugddoende massages, scrubbeurten en schoonheidsbehandelingen te bieden. We gebruiken alleen lokale producten uit de biologische landbouw.

Het riad werd uitgerust met de allernieuwste technieken voor duurzame energie: vloer- en deurisolatie, vloerverwarming, ledverlichting, zonnenpanelen, enz.

Het riad is moeilijk te vinden de eerste keer, dus u kunt voor uwgemoedsrust best uw traject van de luchthaven naar het riad op voorhand reserveren. Opening op 12 februari 2017.

Riad met duurzame energie

Het riad werd ontworpen in samenwerking met specialisten op het gebied van ‘Duurzame energie’

Alle kamers en badkamers zijn voorzien van vloerverwarming

De airconditioners zijn stuk voor stuk uitgerust met een temper atuurregelaar.

De kamers worden gestuurd door een energiebeheersysteem voor:

  • De vloerverwarming
  • De airconditioning
  • Een MASTER stroomonderbreker

De temperatuur in de patio’s wordt geregeld door middel van schuifpanelen
Het warm sanitair water, de vloerverwarming, het zwembad en de jacuzzi door zonnepanelen en een
warmtepomp
De verlichting met 100% ledlampen