Wer sind wir

Wie zijn wij?

Joël, de eigenaar, een specialist in het hotelwezen, heeft al meer dan 25 jaar in Europa zijn beroep uitgeoefend. Hij startte in Marrakesh met de aankoop van het Riad Karmela in 2006 met 8 kamers. Sindsdien
heeft hij het Riad Karmela uitgebreid met twee andere woningen en nu heeft hij 19 kamers. In 2007 opende hij, recht tegenover nr. 7, Petit Karmela met 5 aparte kamers. In 2014 kocht hij drie nieuwe riads tegenover het Riad Karmela en na 18 maanden zwoegen is het tijd voor de opening van het nieuwe Riad KARMELA PRINCESSE

U heeft uiteraard ook toegang tot het Riad Karmela in de Medina van Marrakesh, recht tegenover dit riad, om gebruik te maken van het restaurant, de bar en schoonheidsbehandelingen. Het is een riad met spa en er zijn een traditionele Marokkaanse hamam, twee massageruimtes en een stoomsauna.

Kinderen en dieren
Om infrastructuur- en veiligheidsredenen kunnen we geen kinderen onder 4 jaar verwelkomen. Het zwembad staat niet onder toezicht en de trappen en terrassen vormen een potentieel gevaar voor jonge kinderen, waarvoor onze excuses. Het spijt ons, maar westaan geen huisdieren toe.

Onthaal en dienstverlening
We beschikken over een ervaren team om u bij te staan, advies te verlenen en naar u te luisteren tijdens uw verblijf in Marrakesh. We spreken Frans, Engels, Spaans en Duits. Vanaf uw aankomst geven we u alle nodige informatie om uw ver
blijf aangenaam te maken: kaart van de Medina, uitstappen, overzicht van schoonheidsbehandelingen, tips om te gaan stappen, enz.

Decoratie van de riads
haben ein erfahrenes Team zu Ihrer Verfügung, Sie zu unterstützen, beraten und Sie zu hören wir sprechen (Französisch, Englisch, Spanisch, Deutsch)

Qualität des Riads der Häuser
Het Riad Karmela is een riad uit de 18 de eeuw dat werd gerestaureerd volgens de Marokkaanse tradities met de oorspronkelijke deuren geverfd met Zouac, de 4 appelsienenbom en te midden van de patio, de fontein in mozaïekwerk uit Fès, enz. De werkmannen hielden rekening met de authenticiteit van de typische traditionele bouwmaterialen, zoals mozaïekwerk, tadelakt, bewerkt cederhout, stucwerk, geverfd hout, muren uit leemmortel. Het Riad Karmela en de infrastructuur ervan voldoen volgens de internationale en Marokkaanse standaarden aan niveau 4*.

Voor het Riad Karmela Princesse koos Joël voor een moderne versie en opwaardering van traditionele Marokkaanse materialen, zijnde hout (Moucharabieh), mozaïekwerk uit Fès, bewerkt en gehamerd koper.

geweven wol (Boucharouite tapijten), tadelakt en cementtegels… De infrastructuur voldoet volgens de internationale en Marokkaanse standaarden aan het niveau 5* van een luxueus boutiquehotel.

Ook het riad PETIT KARMELA ligt tegenover het Riad Karmela. Er zijn 5 kamers en suites die 10 tot 12 personen kunnen herbergen. De infrastructuur is eerder van niveau 3*. Het diner van het Riad Petit Karmela wordt opgediend in het Riad Karmela, namelijk in de hoofdpatio tijdens de winter of op de terrassen vanaf de maand mei.
Het is ook mogelijk het riad volledig af te huren om er familiebijeenkomsten, seminaris en conferenties te organiseren.
De drie riads tellen in totaal 34 kamers (19 + 5 en nu nog 9 kamers)